Intuïtieve coaching

Het is een ontdekkingstocht naar bewustwording en zingeving en zet een proces in gang van persoonlijke en professionele groei. Je leert te vertrouwen op je eigen intuïtieve kwaliteiten waardoor je bewuster en krachtiger wordt.

Het doel is het ontdekken van de eigen kwaliteiten en mogelijkheden en deze in te zetten in de situaties die moeilijk zijn voor je, het nemen van verantwoordelijkheid binnen de eigen mogelijkheden en grenzen en het bereiken van een vastgesteld haalbaar doel waardoor je met meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn deelneemt en hierdoor optimaal uit de verf komt.

Het is ook gericht op het verdiepen van je bewustzijn voor wat betreft de effecten van het eigen gedrag. De bedoeling is dat je in beweging komt.

Tevens is de coaching gericht op het ondersteunen van groei van binnenuit door bewustzijn te vergroten over het eigen handelen en door het bevrijden van aanwezig potentieel bij jezelf. Het gaat om verandering van binnenuit, zodat er een grotere kwaliteit van leven en werken ontstaat. Je blijft zelf verantwoordelijk voor beslissingen. Het helpt je inzicht te krijgen in je waarden, interesses en mogelijkheden.

Tenslotte is het doel je te ondersteunen bij het oplossen of hanteren van je problemen, het vinden van antwoorden op je vragen, het ontwikkelen van kennis en OLYMPUS DIGITAL CAMERAvaardigheden. Coaching is resultaatgericht en pragmatisch van aard.